Съдебен заседател Мимо Гарсия получи удостоверение за завършено електронно дистанционно обучение на съдебни заседатели I Съдебен заседател Мимо Гарсия поздравява Националния институт на правосъдието за организацията

Не мога да не Ви се похваля: завърших с отличен електронното дистанционно обучение, предвидено за наскоро встъпилите в длъжност съдебни заседатели. Един въпрос не ми стигна да имам 100% успеваемост. Уж човек се учи докато е жив, но направих същата грешка като в училище и университета: бях дал правилен отговор, но в последния момент се разколебах и го смених. Който не се вслушва в интуицията си страда 😃.
И все пак, тази липсваща точка ми е полезна. Тя ми напомня, че няма перфектни хора.

Голям критик съм на онлайн преподаването, но в този случай останах приятно изненадан. Материалът е поднесен на разбираем език; уроците са едновременно полезни и интересни. Поздравявам Националния институт на правосъдието за организацията и изказвам специални благодарности на г-н Велин Турмаков.

Понеже накрая на курса ни помолиха да дадем препоръка, ще Ви издам какво им написах: да се организират дискусии. И в тях трябва да участват не само съдии, прокурори, адвокати, заседатели, а и редови граждани. Нека заедно да разговаряме за съдебната система. Ще е полезно за всички ни!

Пожелавам успех на директора на НИП г-жа Миглена Тачева, която през юли започва втория си петгодишен мандат на поста. Надявам се тя и колегите ѝ да надграждат института и да го превърнат в средище на диалога – между магистрати и необлечените в тога.

Удостоверение на съдебен заседател Мимо Гарсия за завършено електронно дистанционно обучение
Удостоверение на съдебен заседател Мимо Гарсия за завършено електронно дистанционно обучение
Точките от обучението на съдебен заседател Мимо Гарсия
Точките от обучението на съдебен заседател Мимо Гарсия

PDF файл – Удостоверение на съдебен заседател Мимо Гарсия за завършено електронно дистанционно обучение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*